domingo, 31 de enero de 2010

Para todas las que amais la lana y el fieltro

Quizás algunas de vosotras ya la conozcais. Se llama Nuna y trabaja la técnica del nuno, ya sabeis, esa maravillosa combinación entre la lana y la seda. Tiene unos trabajos realmente impresionantes. Mirad su página web y entendereis de que estoy hablando.
http://www.nuna.es/

3 comentarios:

  1. hola elena, quinas coses mes macas que fa aquesta nuna.
    m'agrada molt aixo que feu , si alguna vegada veig que fan algun taller per aqui Girona potser m'hi apuntare.No t'ho dic per dir , es que m'agrada el color ,la textura,el disseny.
    un peto . roser.

    ResponderEliminar
  2. Hola Roser, doncs anima't a provar!!! A internet pots trobar tutorials de com fer feltre. És realment fàcil i divertit. També hi ha llibres que van força bé, però el millor és practicar i practicar... com tot a la vida!!! Petonets

    ResponderEliminar
  3. Saps que em pasa Elena, que vull fe mases coses.tinc la sort que tot m'agrada. Cosi, fer mitja, bisuteria,llegir......M'agraden el cuarços i vaig fer un curs per poderlos engarçar sensa furedar ni encolar i encara no m'hi he posat , per tant no vull agafar mes coses per fer , al menys de moment, tot i que aixo que feu m'agrada molt.

    ResponderEliminar