miércoles, 5 de mayo de 2010

I Fira d'artesania tèxtil a Tarragona

Por primer año, se celebrará en Tarragona la "I Feria de artesania textil". Me encantaría participar, pero como podreis ver en las bases ( http://gremiartesatextil.blogspot.com/p/bases-i-fira-dartesania-textil-de.html) es bastante caro. Por el momento, me conformaré con visitarla. Se celebra del 16 al 25 de julio. A ver si para el año próximo, nos juntamos unas cuantas y vamos a enseñar nuestro trabajo.


2 comentarios:

  1. Hola Elena , estan voixos mil i pico d'euros per parada.Ja veurem si sels hi apuntara gent, pues la cosa esta molt xunga.La meva cunyada i jo,anem a fer alguna fira de tant en tant,i triem nomes les molt barates o gratuites, pues anem,a pasar tot el dia i a lu millor nomes fem 30 euros cada una,i nosaltres hu fem per hobbye, pero els artesant i comercians que viuen de les fires estan desesperats, tan els del nostre sector ,com els del sector alimentari,que estaven acostomats a guanyar molts de diners a les fires i ara no fan gaire res.quina rabia , amb les coses tan maques que tens.sort que al menys tens botiga. petons . roser

    ResponderEliminar
  2. Caramba he entrado en el enlace y no esta mal lo que piden, Pues con los tiempos que corren es como para pensárselo no? en fin quizá en otra ocasión.

    ResponderEliminar